Shake My World

Om Shake My World

Har du någonsin varit på en första dejt med någon där bara allt har gått snett? Tänk dig att du är hemma och gör dig iordning för en dejt. Du är inställd på att du ska träffa någon som förhoppningsvis blir din livspartner, din själsfrende. Väl på dejten visar det sig att ni inte har ett dugg att prata om. För att undvika den där pinsamma tystnaden börjar någon av er prata om vädret, vilket gör hela situationen etter värre. Sedan blir det återigen tyst och du tittar ängsligt på klockan och hoppas att det snart är hemgång. På vägen hem önskar du att du hade lärt känna denna person lite innan dejten.

Detta går idag att undvika. År 2008 dök det upp en ny möjlighet för den som vill dejta, ett helt nytt sätt att lära känna en annan människa på innan det är dags att träffas på riktigt. Det dök upp en möjlighet för dem som inte riktigt vågade, eller de som inte kunde bjuda ut någon på en första dejt ”face to face”. ShakeMyWorld.com dök upp och förändrade världen för många människor. Nu har alla möjlighet att dejta, oavsett om du är blyg eller orädd, luspank eller stenrik, har fysiska eller handikapp eller är atlet.

Är du singel? Tycker du om att dejta men har kanske fastnat i den där onda cirkeln av ensamhet? Har du kanske aldrig dejtat förut och vill få en bra start? Vill du träffa en partner på ett snabbt, avslappnande, spännande och roligt sätt? Om du svarat positivt på någon, några eller alla dessa frågor är Shake My World lösningen för dig.

Shake My World utseddes till ”Bästa svenska dejtingsajt 2008” av tidningen Internet world. Det är inte så svårt att förstå när man tänker på att själva sajten grundades samma år och genast blev ett av Sveriges största dejtingsajter. Shake My World riktar sig till alla singlar, unga som gamla och det är mycket enkelt att bli medlem. När du väl har registrerat dig som användare på sajten kan du välja att ha ett gratis medlemskap eller att köpa ett guldmedlemskap. Ett medlemskap på Shake My World innebär att du kan medverka i olika aktiviteter, du kan chatta, maila och skriva inlägg till folk samt använda deras matchningsfunktioner för att hitta din potentiella partner. På Shake My World har du ett guldläge att träffa någon och på riktigt lära känna denne på djupet innan det är dags att träffas på riktigt.

Aktiviteter på Shake My World
Aktiva singlar som gillar aktivitet och puls är Shake My Worlds hjärta. Opretentiöst och roligt är ledorden för hela sajten. På Shake My World kan du träffa andra singlar som är lika aktiva som du. Genom deras aktiviteter kan du se till att ha roligt med likasinnade och samtidigt träffa vänner för livet, kanske rent av ditt livs kärlek. Aktiviteterna kan vara allt från After work och konserter till privata middagar och fester. Allt är möjligt på Shake My World.com

Hem | Kontaktannonser | Match.com | Shake My World | FirstDate.com
Veckans tips:

Mer om nätdejting

Att dejta är underbart, för de flesta. Att bjuda ut eller bli utbjuden på dejt av någon som man har ett visst intresse för kan vara spännande, nervkittlande och du fylls av så mycket hormoner att du känner dig svävande. En lyckad dejt kan innebära svettiga händer, flackande blick, nervösa skratt och rödmosiga kinder. Det kan även leda till en djupare kärleksrelation.. Läs mer