Match.com

Om Match.com

Troligtvis finns det ingen som kan säga att han eller hon är helt nöjd med sitt singelliv. Att man inte vill träffa någon som gör att det slår gnistor om er, som ger den där varma känslan när ni håller varandra i handen, som gör att du inte ser någonting annat än just honom eller henne. Någon som kan göra dig knäsvag bara genom ett par ord eller en blick. Någon som gör att du känner dig lätt som en fjäder. Någon som gör att du kan komma på dig själv med att sitta och småle bara genom att tänka på den där personen.

Alltför många människor sitter hemma och är olyckliga över att vara ensamma. Olyckliga över att inte ha någon att krypa ner i soffan hos. Som inte har någon att ge kärlek till eller få kärlek från. Men tappa inte modet, det finns en räddning och den heter Match.com.

”Det är en mänsklig rättighet att få sova sked”
Match.com är en av världens största matchmakingsajt och dom kan erbjuda dig som singel prcis det du behöver, nämligen en livspartner. Enligt uppgift har de inspirerat till dubbelt så många giftemål som någon annan tjänst och bara under år 2008 fick 250 000 människor möta kärleken genom Match.com. De försöker på ett så enkelt sätt som möjligt ge dig chansen att möta ditt livs kärlek. Detta bara genom att registrera dig och använda deras matchningstjänst.

Att registrera dig på Match.com
Det är både enkelt och gratis att registrera sig på Match.com. Det gör du genom att gå in på deras hemsida och använda deras söktjänst. Där fyller du enkelt i de kriterier du har för din potentiella partner. När du har hittat någon eller några intressanta medlemmar är det dags att registrera din profil. Här skriver du i dina uppgifter samt presenterar dig själv på ett bra sätt. Om du vill kan du ladda upp en fin bild på dig själv, på så sätt ökar du dina chanser att hitta kärleken då det alltid är roligare att ha ett ansikte på någon man flirtar med. När du har en profil kan du aktivt gå runt på sajten och spana. Du kan läsa andras profiler och andra kan läsa din. Allt detta är gratis men vill du gå vidare härifrån måste du börja prenumerera.

Prenumerera
Att prenumerera på Match.com kostar en mindre summa pengar. Detta gör du för att kunna få en e-postadress via sajten som gör det möjligt att skicka och ta emot e-mail från registrerade medlemmar. När du prenumererar kan du även se vem som varit inne och tittat på din profil.

Match.com gör det möjligt att på ett enkelt och avslappnat sätt dejta via nätet. Med Match.com kan du träffa nya människor från hela världen utan att behöva lägga till med någon annan attityd bara för att passa in. På Match.com kan du du dejta människor när du vill, vart du vill utan att behöva gå hemifrån.

Hem | Kontaktannonser | Match.com | Shake My World | FirstDate.com
Veckans tips:

Mer om nätdejting

Att dejta är underbart, för de flesta. Att bjuda ut eller bli utbjuden på dejt av någon som man har ett visst intresse för kan vara spännande, nervkittlande och du fylls av så mycket hormoner att du känner dig svävande. En lyckad dejt kan innebära svettiga händer, flackande blick, nervösa skratt och rödmosiga kinder. Det kan även leda till en djupare kärleksrelation.. Läs mer