Kontaktannonser

Kontaktannonser

Dejting är någonting som vi människor har ägnat oss åt sedan urminnes tider och troligtvis kommer det fortsätta så länge vi finns till. I alla tider har det funnits de som till synes inte ägnar sig åt annat än dejting och i alla tider har det funnits de som aldrig vågat, aldrig fått chansen, aldrig kunnat dejta. I film och tv ser vi hur enkelt det är att bara gå fram till sin kärlek och bjuda ut henne eller honom. De äter på en fin restaurang och det glittrar i deras ögon av kärlek och åtrå. Efteråt går de på promenad i månskenet och kysser varandra ömt, sedan lever de lyckliga i alla sina dagar.

Sen stänger du av filmen och inser att du är kvar i verkligheten. I en värld som är ytlig och hård, en värld där du tvingas till ett visst beteende för att passa in, en värld där det är omöjligt att hitta kärleken om du inte är och ser ut på ett visst sätt.

Alla människor har rätt att hitta kärleken, oavsett om du är rik eller fattig, oavsett om du är atlet eller rörelsehindrad, oavsett om du är blyg eller framåt. Alla har rätt att känna det där pirret i magen vid första kyssen, alla har rätt att få en blick som kan smälta ishavet, alla har rätt att få säga ”Jag älskar dig!”

Tyvärr finns det folk som av en eller annan anledning inte får möjligheten att känna så. Det finns de människor som rent av inte vågar ta den där första kontakten, människor vars självförtroende inte räcker till eller människor vars fysiska förmåga inte räcker till. Lösningen för alla, oavsett självförtroende eller fysisk förmåga är kontaktannonser.

Kontaktannonser
Kontaktannonser har funnits länge och när du hör ordet kontaktannons så tänker du troligtvis på en liten spalt i dagstidningen där en frånskild trebarnsmor söker sällskap för mysiga hemmakvällar. Men en kontaktannons idag är någonting helt annat.

I början av detta millennium kom elektroniska kontaktannonser till. Med hjälp av kontaktannonser via internet kan vem som helst träffa vem som helst. Du kan sitta hemma och lägga upp en kontaktannons via din dator och din internetuppkoppling. Med hjälp av kontaktannonser kan du helt i lugn och ro, i en avslappnad och trevlig miljö träffa ditt livs kärlek. Om du vill kan du lägga upp bilder på dig själv för att din potentiella dejt ska se vem du är, det finns även möjlighet att via en webb-kamera göra en videoinspelning i din kontaktannons.

Tack vare teknologins framfart behöver du inte sätta på dig obekväma kläder, lägga ner timmar på att fixa en fin frisyr, spreja på dig dyra parfymer och göra dig till bara för att bli accepterad. Med hjälp av kontaktannonser kan du sitta hemma med en varm kopp te eller kaffe, med mystofflor på fötterna och en skön morgonrock, samtidigt som du förbereder dig för att möta din själsfrende. Vem vet, ditt livs kärlek kanske sitter framför en dator just nu och lägger upp en kontaktannons.

Hem | Kontaktannonser | Match.com | Shake My World | FirstDate.com
Veckans tips:

Mer om nätdejting

Att dejta är underbart, för de flesta. Att bjuda ut eller bli utbjuden på dejt av någon som man har ett visst intresse för kan vara spännande, nervkittlande och du fylls av så mycket hormoner att du känner dig svävande. En lyckad dejt kan innebära svettiga händer, flackande blick, nervösa skratt och rödmosiga kinder. Det kan även leda till en djupare kärleksrelation.. Läs mer