Firstdate.com

Om Firstdate

Att gå fram till den där speciella personen och fråga om du får bjuda denne på dejt kan vara underbart. Det pirrar i hela kroppen, du svettas ovanligt mycket på ställen såsom händer och panna, du kan inte tänka klart för alla endorfiner och oxytociner som rusar runt i din kropp. Allt snurrar i ditt huvud och du känner dig yr. Denna känsla kan många klara av och ibland känns det som att vissa bjuder ut nya människor på dejt oftare än andra byter underkläder. I filmer går allt så lätt till och huvudpersonen lyckas alltid få ett rungande ”Ja!”, på sin fråga.

Så lätt går det till i filmer och för en och annan i verkligheten. Men långt ifrån de flesta upplever dejtande som någonting mycket jobbigt. Att bli bränd av någon kan sätta djupa spår i själen och det kan leda till ett självförtroende, så lågt att han eller hon aldrig vågar bjuda ut någon igen. ”Jag duger inte som jag är”, ”Jag är så ful att jag aldrig kommer hitta någon”, ”Jag har inte tillräckligt fina kläder att bjuda ut någon på dejt”, detta är några av de argument som våra hjärnspöken ger oss för att inte dejta. Andra kanske inte har möjlighet att gå ut och flirta efter en potentiell dejt. Du kanske är rörelsehindrad eller har ett annat handikapp som gör det svårt att ta sig fram på ställen såsom fullproppade nattklubbar och dylikt.

Lösningen för er, gott folk är Firstdate.com. Här kan du utan bekymmer flirta runt med vem som helst, var som helst. På Firstdate.com kan du hitta din drömdejt utan att behöva sätta på dig dyra kläder, fixa till håret, sminka dig till oigenkännlighet eller tänka på din hållning. På Firstdate.com kan du från början vara dig själv och visa ditt sanna jag. Du kan hitta din drömdejt och lära känna denne från grunden utan att lägga till en falsk fasad.

Om Firstdate.com
Firstdate.com är ett helt fristående och oberoende företag som inte ingår i någon koncern. Den affärsidé som lade grunden för vad som är Firstdate.com var att bli världens största dejtingsajt. Att vara lyhörda på kundens önskemål och att värna om kundens integritet är några av de viktigaste grundpelarna inom firstdate.com. Kunden får själv bestämma hur dennes ”sida” ska se ut, så länge det inte innefattar stötande innehåll såsom pornografiska bilder eller lagbrott.

Så går Firstdate.com till
När du går in på Firstdate.com kan du klicka på ”bli medlem nu”. Då får du registrera din egen profil, lägga upp eventuella bilder på dig själv som på ett eller annat sätt berättar vem du är. Här kan du på din profilsida presentera och skriva in uppgifter om dig. Nu kan du välja på att antingen prova på ett gratis medlemskap (det får du givetvis göra så länge du vill) eller köpa ett guldmedlemskap för 199 kronor i månaden. Har du tur kan du få ett erbjudande om gratis guldmedlemskap. Att registrera sig är mycket lätt, tack vare detaljerad beskrivning.

Hem | Kontaktannonser | Match.com | Shake My World | FirstDate.com
Veckans tips:

Mer om nätdejting

Att dejta är underbart, för de flesta. Att bjuda ut eller bli utbjuden på dejt av någon som man har ett visst intresse för kan vara spännande, nervkittlande och du fylls av så mycket hormoner att du känner dig svävande. En lyckad dejt kan innebära svettiga händer, flackande blick, nervösa skratt och rödmosiga kinder. Det kan även leda till en djupare kärleksrelation.. Läs mer